Eladó Családi ház, Szigetszentmiklós

#183500055

Eladó Családi ház

14.5 millió Ft

Szigetszentmiklós Kavicsbánya
Alapterület:
60 m2
Szobák száma:
1 + 2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Könnyűszerkezetes
Áron alul
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
692 m2
Villanyfűtés
Kertre néző
Részben bútorozott
Délnyugat
1
Összkomfort
Csak mobil internet
Akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Saját kút
Nincs a közelben
Derítő

Könnyűszerkezetes 1+2 félszobás ház a Bányató környékén

Eladó Csepel és szigetszentmiklós határán egy 60nm alapterületű 1 + 2 félszobás könnyűszerkezetes ház  692nm telekrésszel.

Az épület egy 1385 nm-es telek egyik felén helyezkedik el. Sarok telek, így akár két utcából is megközelíthető. A ház nagy része könnyűszerkezetes építőanyagból készült, ami kívülről hőszigetelést kapott. Csak a bejárati rész ( alaprajz szerint előtér ) épült téglából. Jelenleg állandó ottlakás céljára használják. Rezsi költsége nagyon kedvező, mert ezen a területen csak villany szolgáltató van. Vízet a saját kútból hidroforon keresztül nyerik, szennyvíz elvezetésére emésztő lett kialakítva. Fűtés igény szerint villanyradiátorral vagy kályhával is működtethető. Jelenlegi kialakítása az ingatlannak a mellékelt alaprajz szerint látható. Egy egész és két fél szobából, konyhából, étkezőből, zuhanyzós fürdőszobából és előtérből áll. A könnyűszerkezetes válaszfalak szabadon variálhatóak, így igény szerint alakítható ki a lakótér. 

A kert szépen rendezett, itt-ott füvesített és veteményessel beültetett. A ház előtti területen akár két autó is kényelmesen elfér parkolás céljából. A hátsó kertben több melléképület is található, köztük egy tyúkól is.

A jelenlegi tulajdonos betegség miatt kénytelen megválni az ingatlantól, így elmondása szerint minden maradhat amit egy lakásba nem tud magával vinni. Csak készpénzes érdeklődők jelentkezését várjuk.

 

Irányár: 14.500.000Ft

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Panellakás