Contact Us

Czirják Györgyi

Czirják Györgyi vagyok a Kertvárosi Ingatlan Stúdió - TőlemNeked Kft. alapítója. Cégünk 2014 óta tevékenykedik az ingatlanpiacon. Családi vállalkozásként ingatlanokhoz kapcsolódó komplett szolgáltatások kialakítására törekszünk. Az ingatlanközvetítéstől az ingatlankezelésen át, egészen az ingatlanfejlesztésig vállalunk megbízásokat.
​Az ingatlanközvetítő tevékenységet 2010-ben kezdtem el. Anno én is franchie hálózat tagjaként indultam el az ingatlanozás útján, majd 2014-től már önálló irodaként segítettem az otthont keresőket és az ingatlaneladókat munkámmal. Az ingatlanpiac változásait szem előtt tartva és megbízóink igényeihez igazodva igyekeztünk kialakítani szolgáltatásainkat. Elhivatottságunk az ingatlanok és az emberek iránt töretlen volt, így hosszú évek alatt sikeresen működtünk ingatlan irodaként a Dél-Pesti régióban.
​A jelenlegi gazdasági helyzet viszont most változtatást kíván az ingatlanközvetítő szakmától. Ezt a változtatást cégünk új szolgáltatás bevezetésével kívánja teljesíteni, ami nálunk a "Hirdetési szolgáltatás" lett. Ennek megfelelően alakítottuk ki a Kertvárosi Ingatlan Stúdió kínálatát a szolgáltatásokra vonatkozóan.
​Ha többet szeretne megtudni rólunk és tevékenységünkről, akkor várjuk szeretettel weboldalunkon:
www.kertvarosiingatlanstudio.hu

​Köszönöm, hogy elolvasta bemutatkozásomat és ha ingatlanügyekben szüksége van segítségre, akkor forduljon hozzám bizalommal.

​ ​​​​

Kertvárosi Ingatlan Stúdió - TőlemNeked Kft.

    2310 Szigetszentmiklós, Dr. Lengyel lajos u. 8.
    +36 70 546-2913
    kertvarosiingatlanstudio@gmail.com

Are you selling a property or looking for one?
Enter your details and we'll help!

The privacy policy read and accepted.
Send Message
Private House
Brick Apartment